21759700 info@harring.org

Stenløse Erhvervscenter er en kontor- og lagerejendom beliggende i udkanten af Stenløse i udbygget erhvervskvarter med Egedal Matrielgård, Stenløse Privatskole og PortNord som nærmeste naboer.

Bygningen er bygget i 1987 med to fulde etager i kontordelen og med dobbelthøj etagehøjde i lagerdelen. Facader, gavle og etageadskillelser er betonelementer, taget er built-up med helt
ny tagpapbeklædning og vinduer- og udvendige døre er med trærammer og termoruder.

Kontorbygningen indeholder 4 lejemål med dertilhørende fællesarealer og lagerbygningen indeholder 2 lejemål.

Indgang til kontordelen sker fra indgang/vindfang fra parkeringsplads til receptionsområde med venteområde, stort mødelokale med plads til ca. 20 personer og trappe til 1. sal.

Fra reception er der fordelingsgang til kontorer, toiletter fælles kantine/køkken samt depotrum.

I stueetagen er der et ledigt kontorlejemål på i alt 220 kvm inkl. andel af fællesarealer fordelt 4 store kontorer, arkivrum samt fordelingsgang.

Gulve er overalt belagte med nye Ege HighLine gulvtæpper i kontorer og gange samt med hvide klinker på toiletter.
Lofter i kontorer og fællesarealer er nedhængte gipssystemlofter med nye LED lysarmaturer og indvendige vægge er flytbare Deko-systemvægge.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme/radiatorer i kontorer og varmeudgiften er ca. kr. 100 pr. kvm og betales udover nettolejen. El leveres fra Dong Energy og betales udover nettolejen.

Der er indlagt bredbåndsforbindelse 100/100 Mbit i ejendommen, som lejer betaler særskilt for. Hele ejendommen er alarm/skalsikret med egent alarmområde og kode og alle døre og adgangsveje er forsynet med Ruko sikkerhedslåsesystem med egen systemnøgle.

Kontor- og fællesarealerne rengøres to gange ugentligt af udlejer. Udgiften er ca. kr. 110 pr. kvm og betales udover nettolejen. Hele ejendommen indvendigt og udvendigt er ikke ryger
område.

Gode P-forhold rundt om ejendommen og der er for nyligt lagt nyt asfalt på ejendommens parkeringsarealer.

Beliggenhed:
•Ca. 5 min. kørsel til Roskildevej A 6 samt Stenløse S-Station og Egedal Centret.
•Ca 800 m til Egedals nye bymidte med Rådhus, Føtex, Egedal S-station m.m.
•Ca 5 min. kørsel fra tilkørselsrampen til den nye Frederikssundmotorvej